Verrassingen en flexibiliteit
Door: Gerdien
Blijf op de hoogte en volg Gerdien
09 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Florence
Maar weer eens een verslagje op de website.
Zondag om 4 uur s'ochtends werden we wakker gebeld.
Een boekhandelaar uit Nigeria stond op het treinstation van Florence en informeerde of we haar misschien konden ophalen.
Natuurlijk lieten we haar niet staan en haalden we haar op en brachten haar naar het gastenhuis van OM.
We wisten dat zij zou komen, maar we wisten niet wanneer en er was geen communicatie geweest dat zij die zondag kwam. Grote verrassing dus. Ze is met ons meegeweest naar de kerk op zondag. Maandag is ze door ons pakhuis heengelopen en heeft ze gekeken wat ze van ons wil kopen voor haar boekenwinkels in Nigeria. Veel bijbels ook. Dinsdag ochtend vertrok ze weer.
Tweede gebeurtenis. Er is een boekenshow in Boston waar Huug en Nick, twee collega's van ons naartoe zouden gaan. Zondag belde Huug op dat hij niet kon gaan. Hij heeft een gigantische oor ontsteking en is op anti-biotica. Nick wordt op het moment ingewerkt en kan niet alleen gaan, dus David is nu naar Boston. Van dinsdag tot donderdag avond. En ik zit op het moment alleen thuis.
Dat is best eens lekker hoor. Ik heb in de tuin gewerkt. En een echte meiden film gekeken.
Daarnaast is er nu ook een Australisch stelletje bij OM aan het helpen voor een paar dagen. Zij reizen de wereld rond voor 7 maanden en ipv alleen toeristische attracties te bekijken, hebben ze besloten om zich dienend op te stellen en rond te reizen via verschillende zendings organisaties rond de wereld en vrijwilligerswerk te doen voor een aantal dagen.
Ontzettend leuk. Ze hebben erg interesaante verhalen te vertellen over wat ze hebben meegemaakt.
Groetjes Gerdien
11 Augustus 2011 - 16:06
Willeke:
WIEHOE!!! Chickflick!!! :D Heerlijk, en wat een stoer idee van die Austrialiers, wilde ik ook altijd nog een keertje doen. Genieten, die verhalen, of no? -
11 Augustus 2011 - 19:10
Nadia:
goed bezig chickflick..:D ik doe hetzelfde, Olaf naar zn vrienden en ik thee drinken film kijken en mailen ;)
leuk! groetjes daar en ach David is nu alweer terug denk ik? ook wel fijn he? ;) zwaai!!