Hoi
Door: Gerdien
Blijf op de hoogte en volg Gerdien
14 November 2007 | Duitsland, Kiel
Ben weer terug op de Logos II in Kiel. Heb een zeer goede tijd gehad op de Logos Hope.
De Logos Hope vaart op dit moment naar Kiel. Hij is in de buurt van Malta bij Italie. En wordt ongeveer 26 november verwacht in Kiel.
Ik zie er met spanning en sensatie naar uit. Ben blij als hij aankomt. Kan eindelijk de verhuizing beginnen en kan ik al mijn vrienden van de Logos Hope weer zien.
Het A-team in Halver was geweldig. We hebben met name met de jeugd gewerkt. In de kerk en op verschillende scholen. Jullie krijgen er nog een uitgebreider verslag van. Maar we hebben God zeker aan het werk gezien deze twee weken. De jeugd was ook erg open om te horen wat we te vertellen hadden.
Op de Logos II al weer hard aan het werk. Ik ben weer in de bookfair aan het werk. Dus vandaag een container ingeladen met boeken die naar de Doulos (zusterschip van Logos) worden gezonden.
Ik hoop dat alles nog steeds goed gaat met iedereen. Vooral in deze koude en donkere dagen. Het heeft hier al een paar keer gesneeuwd, maar vooral natte sneeuw. Verder gure en koude wind. De Zuid-Amerikanen zijn opgewonden, eerste keer sneeuw gezien.
Veel liefs, Gerdien.
15 November 2007 - 09:25
Annelies:
Hoi,
Leuk dat het a-team zo goed was. Ben benieuwd naar je verslag. grappig van de zuid-amerikanen. ben benieuwd als het nog meer gaat sneeuwen. Hier in Ede nog geen sneeuw, hoewel Tim elke keer kijkt.
groetjes -
15 November 2007 - 09:59
Joke Meijer:
Dank je voor je trouwe berichten. Fijn dat je het zo goed hebt. Ik ga vandaag weg om ook sneeuw te zien, maar dan in Noorwegen. Ik zal je gauw eens een wat langer mailtje sturen.
Liefs, Joke. -
15 November 2007 - 15:27
Sandra Abee:
Hoi Gerdien,
Wij hebben nog geen sneeuw gezien, maar glad is het al wel een beetje.
Tof dat je weer zoveel van Gods werk gezien hebt. Benieuwd wat er weer allemaal groeien gaat bij de jongeren.
Oh ja heb je alle boeken zelf al gelezen? ;-) -
15 November 2007 - 16:54
Joke:
Heel fijn dat dit werk mag doen voor de Heer. Dat er een lichtje mag schijnen in deze donkere wereld. -
15 November 2007 - 16:56
Joke:
joke=broekman -
15 November 2007 - 17:48
Nelleke:
Wow, wat moet dat een fijn vooruitzicht zijn, zeg! Is het nu ook al zo koud in Italië (en omstreken)? Hier ook, te merken aan glad brugdek. Ik heb niet snel sjaals en zo bij me, maar vanmorgen maar wel. Hoefde niet te krabben, want ik ging op de fiets... Nou, goede vaart maar weer!