Meet&Greet
Door: Gerdien
Blijf op de hoogte en volg Gerdien
14 December 2007 | Duitsland, Kiel
Het is alweer een jaar geleden (bijna) dat ik wegging. Graag zie ik ook jullie allemaal weer om bij te kletsen.
Omdat het een beetje teveel tijd gaat kosten om jullie allemaal persoonlijk op te zoeken, heb ik een datum geprikt waarop ik jullie uitnodig om langs te komen.
De datum:
Zaterdag 22 december
Welkom vanaf 14.00 (t/m savonds)
Ik hoor graag even of u/je kan komen voor vrijdag 21 december. 12.00 uur, zodat ik weet hoeveel mensen ik ongeveer kan verwachten.
Groetjes en hopelijk tot ziens,
Gerdien.
14 December 2007 - 15:32
Gerda:
Hoi Gerdien,
Jammer maar ik kan dan niet.. Had je graag even willen zien. Volgende keer beter? Heb je mijn brief al gekregen? ik weet inmiddels waar het aan kan liggen. Ik had strasse 2 niet in het adres staan. Raar dat mijn kaartje uit zweden dan wel aangekomen is...hmmmm Maar ik zal weer een nieuwe schrijven... -
14 December 2007 - 17:01
Marianne :
Ha!
Jammer ik kan ook niet.. Wel leuk om je familie even weer te zien zeg!! Geniet ervan! Tot horens!
gr. Marianne -
14 December 2007 - 17:36
Marinka:
I'll be there!!!! -
14 December 2007 - 20:18
Tante Marianne:
Helaas heb ik dan andere dingen te doen.
Veel plezier met je ouders en zussen en al je vrienden.
Tante Marianne -
19 December 2007 - 21:44
Nelleke:
Sorry, dat weet ik pas op de dag zelf denk ik... -
19 December 2007 - 22:42
Geeske:
Tuurlijk ben ik er :D
moet me alleen nog opgeven...
AAHHH overmorgen is Gerdien in Nederland, joepie!!! :D -
20 December 2007 - 19:28
Marieke - Ergo:
Ha Gerdien! Wat fijn voor je om met de kerst in Nederland te zijn! Goed om elke keer je verslagen te lezen en zo een beetje van jou 'wel en wee' op de hoogte te blijven. Ik kan zaterdag a.s. niet door een trouwerij...ook leuk en belangrijk...dat snap je vast. Bedankt voor je vogel-kerstkaart!
Tot mails/schrijfs, Marieke