hihi - Reisverslag uit Port of Spain, Trinidad en Tobago van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu hihi - Reisverslag uit Port of Spain, Trinidad en Tobago van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu

hihi

Door: Gerdien

Blijf op de hoogte en volg Gerdien

06 Juli 2008 | Trinidad en Tobago, Port of Spain

Hoi,

We zijn nu bezig met onze laatste 10 dagen dat we open zijn voor publiek. Het schip wordt goed bezocht en mensen zijn erg blij met de boeken.

Je merkt dat we het einde van het project naderen. Mensen vertrekken langzamerhand weer richting hun eigen land en werk. De bemanning wordt steeds kleiner.
De laatste zondag zullen we hier aan boord een speciale dienst hebben om het project af te sluiten.

Het is nog steeds onzeker wat er met de Logos II zal gaan gebeuren. Ik hoop dat het gekocht wordt door een organisatie of persoon die het zal gebruiken voor christelijke activiteiten.

We hadden afgelopen zaterdag een kerk aan boord die een kinderprogramma organiseerde. Dit was echt geweldig goed gedaan. Ze hadden een poppenshow en alles.

Ik heb een paar nieuwe foto's op de website gezet. De meeste zijn nog van Barbados.

Ik wens jullie weer allemaal t beste.

Groetjes Gerdien

• 06 Juli 2008 - 18:46

Geeske:

Hey Gerdien,
    hihi wat een leuke titel!!! leuk om te lezen dat je het leuk hebt daar!!! geniet van de laatste dagen op logosII
    We miss ya here!! ;)
    Geeske

• 06 Juli 2008 - 20:35

Joke:

Hallo Gerdien,
    Leuk om weer wat van je te horen, ook via de nieuwsbrief. We zijn weer helemaal bij en onze gedachten zijn bij je. Leuk dat je verkering hebt met David en dat je ons daarin laat delen. We blijven je volgen en voor je bidden. Liefs van ons allen. Familie Meijer.

• 08 Juli 2008 - 19:43

Marianne:

Ha Gerdien!
    Wauw, wat een goede berichten, maar ook moeilijke keuzes te maken dus!! Spannend joh! Enne, leuk zo'n Schot! Ik kom net uit Ierland, maar volgens mij zijn al die landen met inwoners top!!:) Geniet van de komende periode!
    gr. Marianne

• 19 Juli 2008 - 14:45

Nelleke:

Haha, leuke foto's, vooral die met roze! :D

Gerdien

Operatie Mobilisatie Logos Hope: Reisend over de wereld 400 mensen 45 nationaliteiten Een schip met een missie. Meer weten? Kijk op www.om.nl.org En..... OM Literature department, Florence SC import/export voor schepenministry groothandel overal ter wereld internetzaak