Hi
Door: Gerdien
Blijf op de hoogte en volg Gerdien
13 Januari 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ondertussen ben ik alweer hard aan het werk hier. De boekenwinkel is oververhuisd naar een nieuwe locatie en op het moment zijn we bezig om die opnieuw in te richten. Verder moet er aan het gebouw nog wat dingen gebeuren voordat de boekenwinkel open kan gaan.
Ze verwachten 1 maart.
Verder voor de internetzaak moeten de boeken geregistreerd worden. Helaas is Huug, de collega van David nog steeds ziek en zijn gezondheid gaat op en neer. Op het moment kan hij niet werken. Hij is verantwoordelijk voor de internetzaak dus we kunnen niet zo heel veel doen.
Het is wel moeilijk voor Huug en zijn gezin. Ze moeten per dag kijken wat hij aankan.
Huug en David moeten de volgende week (18 jan) naar Waynesboro in Georgia toe om het oude warenhuis af te sluiten en de laatste dingen over te verhuizen naar Florence, SC.
En verder hebben we 100 palets met boeken te sorteren die verscheept moeten worden naar de twee schepen.
Op de Logos Hope is iedereen hard aan het werk om het schip klaar te krijgen voor 26 januari. Er komt dan een onderzoeker aan boord voor een week om alles te controleren.
Als het goedgekeurd wordt, krijgen we een certificaat waarmee we kunnen gaan varen.
Hopelijk krijgen we het certificaat. Het is natuurlijk goed waaraan je moet voldoen als schip met alle veiligheidseisen etc. Maar het is wel veel werk zeg.
Nou, hoop dat alles goed met jullie gaat. Geniet lekker van het ijs.
Groetjes Gerdien
13 Januari 2009 - 15:16
Gerda:
Mag niet meer maar toch:
Heel veel geluk en gezondheid in 2009!
Hopelijk krijgen jullie dat certificaat, maar volgens mij komt dat wel goed....
Enne helaas is het alweer aan het dooien!
Liefs Gerda -
28 Januari 2009 - 21:23
Nelleke:
En, weet je al of ze/jullie het certificaat ontvangen hebben?