He allemaal,
Door: Gerdien
Blijf op de hoogte en volg Gerdien
10 Oktober 2007 | Kroatië, Trogir
Maar wat ik tot nu toe met name heb gedaan is het schoonmaken van de funnel (uitlaatpijp van het schip), erg avontuurlijk, je hangt op een ladder aan veiligheidslijnen om tussen een paar buizen schoon te kunnen maken.
Verder de vloerplaten van de machinekamer schoonmaken en verfen. Een erg bevredigend werk, want het resultaat is groot, maar het is een langdurig karwei.
En wat op het moment erg belangrijk is voor veiligheid, het schoonmaken van tanktoppen. De tanks zitten onder vloer en de top daarvan is bedekt met olie enz. Dus dat is nogal gevaarlijk. Wij duiken onder de vloer om dit schoon te maken.
Verder ben ik naar het zaterdagavond cafe geweest dat wordt georganiseerd met de kerken en Logos Hope mensen. Dit is een avond met een thema. Afgelopen avond was schotse avond. Mensen met belangstelling kunnen langskomen. We bieden hen een kort programma aan en proberen met mensen in contact te komen en vriendschappen te sluiten.
Op woensdagavond gaan we de straat op om mensen uit te nodigen voor deze zaterdagen.
Ook een paar nieuwe fotos op de website geplaatst, die spreken voor zichzelf denk ik.
Oh ja, het is nou trouwens zeker dat ik niet mee zal varen. Ze kunnen voldoende gekwalificeerde mensen vinden. En voor een eerste vaart geven ze daar toch de voorkeur aan.
Maar als alternatief willen ze proberen dat de mensen die niet varen, die twee weken in Kroatie blijven en dan evangelisatie activiteiten gaan doen. En dan de bus naar Kiel nemen, zodat we ongeveer gelijktijdig aankomen.
Vind het zelf een zeer goed alternatief en heb er zin in. Het is gewoon twee weken lang een A-team.
Ik wens jullie allemaal weer al het goede toe. Als jullie belangrijke nieuwtjes te vertellen hebben, mailen he. (zoals zwangerschappen, wisselen van baan, verkeringen, etc. etc. etc.)
Groetjes Gerdien.
11 Oktober 2007 - 09:44
Joost Rotte.:
Beste Gerdien, leuk om weer wat van je te horen.Je deed wel zwaar en gevaarlijk werk voor een jonge vrouw funnel schoonmaken ed. Je vaart niet mee schreef je, maar wat dan na Kiel ??
Hartelijke Groeten en Zegen gebeden
Joost. -
19 Oktober 2007 - 13:23
Je Ma:
Hoi, maar weer even een reaktie, het blijft
hier anders zo kaal he.
Maar ja, wat je hier schrijft is ook wel erg openbaar!
Maar ik wil je hier even laten weten dat we het geweldig vinden, al dat vieze en soms misschien ook niet helemaal ongevaarlijke werk dat je hebt gedaan!
Hopelijk krijg je al die zwarte vegen wel weer van je afgewassen.....
Die schoorsteen, dat wordt na de Logos
solliciteren bij de Sint als Piet!!
Jij bent absoluut geschikt! -
22 Oktober 2007 - 21:02
Nelleke:
Haha, nieuwsgierig aagje! Nee, ik plaag maar wat, geheel terecht dat je van het wel en wee hier op de hoogte wilt blijven. Weinig nieuws te melden geloof ik. G&K zijn nog verliefd lijkt het. De themadienst in onze kerk met medewerking van 'de band' was echt super en die kun je beluisteren via www.gkv-langeslag.nl (onze gemeente - kerkdiensten) Mp3, dus je kunt ze downloaden en een ander keertje als je tijd hebt luisteren.
En verder moet je er dan maar vanuit gaan: geen bericht, goed bericht...
Oja, een beetje avontuurlijk werk is niks mis mee, maar pas je wel goed op jezelf? ;)