Montego Bay - Reisverslag uit Montego Bay, Jamaica van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu Montego Bay - Reisverslag uit Montego Bay, Jamaica van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu

Montego Bay

Door: Gerdien

Blijf op de hoogte en volg Gerdien

13 April 2008 | Jamaica, Montego Bay

Hoihoi,

Ben nu in Montego Bay. We hebben een goede tijd gehad in Caymann eilanden. We waren er maar vier dagen waarvan twee dagen de bookfair maar half open was omdat we plaats moesten maken voor een containerschip en de andere dag gingen we smiddags naar Jamaica.

Het was een goede tijd in de Caymann eilanden. De mensen waren geduldig en vriendelijk. Toch heel andere mentaliteit. Ons record nu bereikt met de hoeveelheid mensen. 3300 op een dag. Er was dus ook een lijn buiten. De eerste (misschien 20 meter) maar toch een hele ervaring. Goede oefening voor Jamaica.

De reis naar Jamaica was erg goed. Het was een dag ongeveer (langzaam gevaren). We zijn vandaag voor de eerste dag open geweest. Niet zo heel veel mensen gehad. 1500. (grappig he, dat had ik eerst heel veel gevonden. Nu vind ik het alweer meer normaal.)
Het is hier wel weer een stuk warmer. Je merkt dat we steeds dichter bij de evenaar komen.

We hebben crowd-control training gehad, voor de drukkere tijden. (ze verwachten volgende weekenden veel mensen.)
Als onderdeel willen ze ook een gospelflow doen. Dit is als er een lange rij mensen staat, dat dan een grotere groep in de ontmoetingsruimte wordt gebracht voor ze de bookfair ingaan. Ze krijgen dan te drinken en er wordt een programma van 10/ 15 minuten gedaan, waarin onder andere het evangelie wordt verteld. Zo kunnen we dus veel mensen bereiken en de mensen hebben wat afleiding en de mensen in de bookfair hebben gelegenheid om te winkelen voordat de volgende meute binnenkomt.
Het is allemaal erg interessant.

Het zijn van shiftleader is een echte uitdaging. Maar het is echt heel leuk en ik krijg veel positieve geluiden van mijn teamgenoten en dat is erg bemoedigend.

Nou hoop dat jullie het ook allemaal goed vergaat.
Hartelijk bedankt iedereen voor de kaarten die ik weer heb ontvangen. Echt supertof.

Groetjes Gerdien.

• 13 April 2008 - 11:43

Gerda:

Goed nieuws vanuit Slochteren, Brenda is gisteren bevallen van een zoon, Daan. Alls gaat goed met moeder en zoon... En ik mag me nu ook tante noemen!!!

(tante) Gerda
    (moet er nog even aan wennen)

• 13 April 2008 - 15:32

Geert Braakman:

hey gerdien zo te lezen gaat het goed daar , dat is mooi.

een hele ervaring zo lijkt mij.

succes verder en gr uit nederland

geert

• 13 April 2008 - 21:31

Elske:

Hoi Gerdien,

Tof joh wat je allemaal mee maakt en leuk om te lezen. Veel plezier en succes in Jamaica :-)

Groetjes Elske

• 14 April 2008 - 20:27

Nelleke:

Alsjeblieft! Leuk om weer een update te lezen! Gods zegen en een fijn vervolg toegewenst.