Bezoek aan Logos Hope - Reisverslag uit Heino, Nederland van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu Bezoek aan Logos Hope - Reisverslag uit Heino, Nederland van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu

Bezoek aan Logos Hope

Door: Gerdien

Blijf op de hoogte en volg Gerdien

26 Februari 2009 | Nederland, Heino

Al weer twee weken in Nederland. De tijd gaat snel

Ik weet dat het een beetje laat is, maar nog wat informatie:

Aanstaande zaterdag 28 februari ben ik in Harlingen op de Logos Hope en kan daar rondleidingen geven.
Het zou fijn zijn als de mensen die van plan zijn te komen en waarvan ik het nog niet weet contact met mij willen opnemen over hoe laat ze ongeveer willen komen.
Dit kan op nummer 06 10671579

Daarnaast zal ik zaterdag 21 maart op de Logos Hope zijn in Scheveningen.
Ik zal dan waarschijnlijk niet in staat zijn om een tour te geven. Maar wel om een kop koffie te drinken oid. (ik zal proberen of het ook dan lukt om zelf tours te geven)
Zouden jullie in ieder geval ook voor deze dag willen doorgeven dat jullie komen en met hoeveel.
Dit kan via email: kgerdien@hotmail.com
Of telefoon : 0572 393817

In het algemeen wat nog niet was doorgegeven
entree 1 euro

Tours kosten
kinderen-12 gratis
volwassennen 4 euro

Ik weet dat het allemaal een beetje late informatie is. Ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven. Anders kun je me een email sturen :):)

Groetjes en misschien tot ziens,
Gerdien

Gerdien

Operatie Mobilisatie Logos Hope: Reisend over de wereld 400 mensen 45 nationaliteiten Een schip met een missie. Meer weten? Kijk op www.om.nl.org En..... OM Literature department, Florence SC import/export voor schepenministry groothandel overal ter wereld internetzaak