Hoi - Reisverslag uit Cuxhaven, Duitsland van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu Hoi - Reisverslag uit Cuxhaven, Duitsland van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu

Hoi

Door: Gerdien

Blijf op de hoogte en volg Gerdien

11 September 2007 | Duitsland, Cuxhaven

Hoi,

Even een kort berichtje vanuit Cuxhaven. We liggen hier twee weken en gaan daarnaar door naar Kiel, waar we op de Logos Hope zullen wachten.

In de nieuwsbrief komt meer info over de tijd in IJsland. Verder hebben we nu eigenlijk per ongeluk internet en het is erg sloom. Dus in Kiel ga ik weer echt mailen.

Groetjes Gerdien.

• 17 September 2007 - 02:12

Joost Rotte:

We zijn nu nog in Phnom-Penh Cambodia, as Vrijdag vertrekken we naar Singapore.
    Hartelijk dank voor je belangstelling.
    Hartelijke Groeten GODS zegen gebeden

Joost.

• 22 September 2007 - 09:00

Hetty Reitsma:

Hallo Gerdien,
    Op 22 sept.las ik je laatste e-mail,maar ook in ons kerkblaadje stond een verslag over je reis-ervaringen,fijn om zo nu en dan wat van je te horen,zo kunnen we met je meeleven. Zit (vaar)je onderhand op de Logos Hope?welweer even wennen aan de nieuwe "woon" omgeving denk ik.
    Bij ons alles goed,hartelijke groet,dat onze hemelse Vader je alles geeft wat je nodig hebt,zodat je een stralend licht kunt zijn voor de mensen om je heen.
    Hetty Reitsma en Gerrit Vernhout.

• 23 September 2007 - 18:38

Nelleke:

Haha, alweer per ongeluk internet... Korte berichtjes zijn ook leuk, hoor. Kiel, daar ben ik ook geweest, moet je maar kijken of je de schepen van ColorLine ook ziet. Ik ben destijds met de Kronprins Harald meegeweest.

Gerdien

Operatie Mobilisatie Logos Hope: Reisend over de wereld 400 mensen 45 nationaliteiten Een schip met een missie. Meer weten? Kijk op www.om.nl.org En..... OM Literature department, Florence SC import/export voor schepenministry groothandel overal ter wereld internetzaak