Long time ago......!!!!!!!!!!!!!
Door: Gerdien
Blijf op de hoogte en volg Gerdien
07 Mei 2011 | Verenigde Staten, Florence
Sorry, mijn website is een beetje in het vergeet hoekje geraakt. Maar mijn vader laat regelmatig een berichtje achter en ik dacht dat ik misschien maar weer eens wat moest schrijven.
Het is hier goed. Onze koelkast was gestopt met werken. Een van onze collega's is langsgeweest en heeft ernaar gekeken en alles was bevroren in de vriezer (maar het vroor niet het voedsel) dus we hebben de hele vriezer ontvroren met een haardroger en het lijkt te helpen.
Verder hebben we op OM Ships veel te doen. David heeft een nieuwe contact opgedaan voor iemand die ons goedkoop zeer goede kwaliteit boeken kan leveren en het zijn erg goede boeken voor het schip.
Hij kwam bij dit contact omdat hij voor onze kerk aan het kijken was wat hij kan doen voor de boekentafel.
Dus zo hebben we twee vliegen in een klap gekregen.
Een locaal nieuwsblad heeft een artikel geschreven over OM Ships in Florence. En door dit artikel hebben we nu een nieuwe vrijwilligster bij ons werken. Zij komt voor 4 uur per week en is erg enthousiast. Ze realiseerde zich niet hoe groot de organisatie was.
Veel mensen die van OM horen denken dat het alleen het schip is. Maar OM is zoveel meer. We hebben teams over de hele wereld die evangeliseren, mensen bemoedigen en onderwijzen en recruteren.
Onze buurjongen gaat bijvoorbeeld met OM naar Turkije om rond te reizen met een muziekgroep en te evangeliseren. We vertellen hier meer over in de nieuwsbrief die weer uitkomt in mei/juni.
Wel, ik hoop het weer iets vaker op te pakken om hier wat te schrijven.
Groetjes David & Gerdien
Groetjes Gerdien
07 Mei 2011 - 20:39
Sandra Abee:
Leuk om idd weer eens iets te horen en ook te zien. Mooi huisje!! Ja en die tijd gaat hard he, alweer ruim een jaar getrouwd (nog gefeliciteerd, trouwens). -
08 Mei 2011 - 19:03
Willeke:
jo! Leuk wat van je te lezen!! Haha, en wat een mooi huis! Oh, en wat zie je er slank uit bij dat linedancen! :D mooi om te zien hoe je leven daar invulling krijgt! je eigen leventje in Amerika! Groeten aan de man -
14 Mei 2011 - 13:37
Nadia:
leuk gerdien!! vooral de foto's, en je perfect engelse nederlands :P tof!
groetjes!!