He
Blijf op de hoogte en volg Gerdien
09 Maart 2007 | Malta, Valletta
Een zeer kort bericht even. Als ik terug ben zal ik uitgebreid verslag doen.
Op het moment ben ik in Malta. We zullen hier blijven tot eind maart. Ben niet zeeziek geworden van de reis en heb dolfijnen gezien onderweg.
Ik heb het voorrecht om deze week met een A-team mee te zijn. Dit is een speciaal team dat bij gastgezinnen ondergebracht wordt en op verschillende plekken een programma heeft. (georganiseerd door de gastgezinnen.) We zijn op een universiteit geweest om met mensen te praten. We hebben een programma verzorgd op een bijbelstudie avond voor volwassenen, kinderen en jeugd. Vandaag zijn we op een dagcentrum geweest met mentaal beperkte mensen. Programma's zijn divers. Bestaan uit spelletjes, getuigenissen, drama's met uitleg en eventueel een boodschap. Afhankelijk van de doelgroep en het doel stellen we een programma samen.
Het is geweldig om te doen. EN heerlijk om een kamer te hebben met een raam...... daglicht als je s'ochtends wakker wordt.
Dank jullie wel voor al jullie mailtjes tot nu toe en brieven. Ik zal volgende week antwoorden.
Groetjes Gerdien.
09 Maart 2007 - 19:19
Nadia:
wauw nu kan ik je kamer zien! prima hok zeg!! luxer als mijn kamertje in Grunn;) Ik hoop dat je je er elke dag een beetje meer thuis gaat voelen! ookal heb je geen raam;)
Denk aan je deze week, zet m op!! GOOOOOOOO Gerdien!
knff! -
09 Maart 2007 - 19:57
Willeke:
WOW, dolfijnen!!!! Geweldig wat je allemaal meemaakt!! Wish I was there!! :) ZET M OP!!
Liefs -
09 Maart 2007 - 20:00
Willeke:
meteen maar ff weer reageren, dan lijkt het wat meer... (1 zinnetje vond ik wel weinig van mezelf..)
Leuk joh die foto van jou! Naar wie moest je lachen, man, lekker zuinig lachje!! ;) Geniet ervan deze week!!! -
11 Maart 2007 - 19:05
Nelleke:
Gaaaahaaaf, dolfijnen! Wat super zeg en een buitenhut is ook wel relaxed en bijzonder, want er zullen vast véél meer binnenhutten zijn? -
11 Maart 2007 - 22:00
Joke Meijer:
Dank je voor je berichtje. Het klinkt allemaal geweldig en erg interessant. Fijn dat je het tot nu toe zo goed naar je zin hebt. Tot horens maar weer. Hier is trouwens ook alles goed. Petra heeft een zoontje gekregen! Het gaat heel goed. Vandaag is hij gedoopt. Erg indrukwekkend. Groetjes van ons allen.