Bahama's - Reisverslag uit Freeport, Bahama's van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu Bahama's - Reisverslag uit Freeport, Bahama's van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu

Bahama's

Door: Gerdien

Blijf op de hoogte en volg Gerdien

13 Maart 2008 | Bahama's, Freeport

We zijn alweer aangekomen in de volgende haven. Freeport in de Bahama's.
Het is rustig hier. De stad ligt een half uur rijden van het schip af. Maar langzamerhand komen er steeds meer mensen.
We hebben ook alweer twee containers geleegd. We krijgen nog een derde container.

Ook hier zijn wat ministryactiviteiten gepland. Er komen cruiseschepen langs en we willen wat doen voor deze mensen. Verder gaan we naar een kliniek met mensen die kanker hebben en naar een school.

De zeereis was trouwens heel goed. Ik heb nog vliegende vissen gezien en een walvis.

Hopelijk gaat het goed met iedereen.

Groetjes Gerdien.

• 13 Maart 2008 - 13:12

Willeke:

Hehe, eindelijk een keer de eerste die reageert op je berichie! :D weet je hoe lang ik dat al probeer? (euhm... sinds net) maar goed. Heerlijk die vliegende vissen. Joe got piktsjurs? ;)

Geniet meid, het is je van harte gegunt!
    lfs

• 13 Maart 2008 - 16:51

Nadia:

Hoihoi!
    hoe ist meid? Geniet je lekker?!
    Doe je ons weer eens een bericht met lekker veel persoonlijks?;) mis je..
    liefs Nadia

• 17 Maart 2008 - 19:27

Tante Marianne:

Hoi Gerdien,
    Jij ziet toch maar een hoop van de wereld. Het was zeker wel interessant om een walvis te zien. Veel succes gewenst bij het werk wat jullie nu gaan doen.
    |Zo te zien genieten jullie ook lekker van de zon. Groeten van tante Marianne

• 06 April 2008 - 20:09

Nelleke:

Woow, vliegende vissen en een walvis, vet mooi! Is het water daar ook zo helder als je altijd op plaatjes ziet?

Gerdien

Operatie Mobilisatie Logos Hope: Reisend over de wereld 400 mensen 45 nationaliteiten Een schip met een missie. Meer weten? Kijk op www.om.nl.org En..... OM Literature department, Florence SC import/export voor schepenministry groothandel overal ter wereld internetzaak