Hi beste mensen - Reisverslag uit Vlaardingen, Nederland van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu Hi beste mensen - Reisverslag uit Vlaardingen, Nederland van Gerdien Waugh - WaarBenJij.nu

Hi beste mensen

Door: Gerdien

Blijf op de hoogte en volg Gerdien

03 Februari 2008 | Nederland, Vlaardingen

Hoe gaat ie eraan toe bij jullie allemaal? Nog spannende ontwikkelingen gebeurt waar ik niks van weet? Ik hoor graag van jullie.

Hier gaat alles nog steeds goed. Ik geniet. We liggen nu met de Logos II in Vlaardingen tot 6 februari. We varen woensdag om 10 uur sochtends weg naar de Caribbean. De eerst haven die we aandoen is in Bermuda, voor een paar dagen.

We hebben ondertussen 4 boekencontainers geladen en een voedselcontainer. Verschillende jeugdverenigingen in de omgeving hebben ons hierbij geholpen.

Op het moment zijn we met ongeveer 50 bemanningsleden aan boord. We hebben nog mensen nodig. We willen als het lukt ongeveer met 80 man overvaren. (Dus als iemand nog mee wil voor de 6 maanden...(is serieus aanbod))

Voor mij zal de komende tijd een enorme uitdaging zijn. Ik wordt shiftleader en zal dus veel wijsheid nodig hebben om mijn team in de boekenwinkel te leiden, om te gaan met bezoekers en met problemen enz. En dat in een zeer stressvolle tijd. De Caribbean is ongelooflijk druk. Ze verkopen soms 200.000 boeken in een haven waar ze twee tot vier weken liggen.

Ik wens iedereen weer het allerbeste,
groetjes en veel liefs, Gerdien

• 03 Februari 2008 - 16:41

Marianne :

Ha Gerdien,
    Ah, klinkt alsof je lekker druk bent, leuk zeg!! Ook leuk, die foto's!!
    Hier alles prima! Net een gezellige reunie, verjaardag en afscheid voor Nienke en Sietske gehad in Heemstede. Gistermiddag was iedereen gekomen. Iedereen had iets van tapas mee genomen. Dus lekker uitgebreid bijgekletst en gegeten, was erg leuk. Vanmiddag heb ik net de laatste uitgezwaaid. We hebben je wel gemist hoor!! :)
    Nou Gerdien, heel veel succes weer als shiftleader!!
    gr. Marianne

• 03 Februari 2008 - 16:44

Tante Marianne:

Hoi Gerdien,
    Je bent nu vlak bij mij.
    Je zult wel druk bezig zijn, anders zou het leuk zijn om je te ontmoeten voor je weer weg vaart.
    tel 015 - 212 14 08
    Groeten,
    Tante Marianne

• 03 Februari 2008 - 18:35

Nelleke:

Vlaardingen, hebben ze daar een haven dan? Wist niet dat jullie daar nog liggen. Zes maanden is iets te lang, maar lijkt me best wel wat en dan is 't nog te overzien. :)
    Nou, veel zegen dan bij het shiftleaderschap en de rest!

• 03 Februari 2008 - 20:58

Nadia:

""ik geniet""
    Kijk, dat wil ik van je horen;) fijn!
    Succes met je voorbereidingen om shiftleader te worden.. goeie uitdaging voor je, zet m op!
    dikke knuffel!

Gerdien

Operatie Mobilisatie Logos Hope: Reisend over de wereld 400 mensen 45 nationaliteiten Een schip met een missie. Meer weten? Kijk op www.om.nl.org En..... OM Literature department, Florence SC import/export voor schepenministry groothandel overal ter wereld internetzaak